Shqip

Panairi “Punësim dhe Studim” një mundësi e mirë për rininë shqiptare

Panairi “Punësim dhe Studim”

 

Edicioni i pestë i panairit “Work and study” , i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Ministrine e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, u çel sot në Muzeun Historik Kombëtar në kryeqytet. (er.cu/BalkanWeb)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top