ΑΛΒΑΝΙΑ

Όταν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας εμφανίστηκε σε εκπομπή ντυμένος Άγιος Βασίλης (βίντεο)

O πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα εμφανίστηκε ντυμένος Αγιος Βασίλης σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό σόου.  Ο Ράμα εμφανίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο μικρός είχε στείλει επιστολή ζητώντας υποστήριξη για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και συγκεκριμένα να εξασφαλίσει ένα όχημα το οποίο θα τον μεταφέρει στο σχολείο, αλλά και έναν φυσιοθεραπευτή που θα τον βοηθήσει με το πρόβλημά του.

Το γράμμα ετέθη υπόψη του Αλβανού πρωθυπουργού ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος Αγιος Βασίλης στην εκπομπή υποσχόμενος πως θα φροντίσει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του μικρού.

Επίσης ο Εντι Ράμα  διόρισε live στην εκπομπή ως σύμβουλο του υπουργού κοινωνικής ένταξης   μια 26χρονη δασκάλα από την αιγυπτιακή κοινότητα η οποία δουλεύει εθελοντικά σε νηπιαγωγείο για παιδιά Ρομά . Όπως δήλωσε ο Εντι Ράμα η εμπειρία της κοπέλας από την ενασχόληση της με τις κοινότητες θα βοηθήσει το έργο του υπουργού για την καλυτέρευση της ζωής της κοινότητας.  “Έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτήν την κοπέλα” δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Δειτε το βιντεο

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top