ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Më 31/12 hapen ONE STOP SHOP për emigrantët (Atikë)

Siç deklaroi Drejtoria e Apokentromeni Dhikisi Atikis më datë 31 Dhjetor 2013 fillojnë punë Shërbimet One Stop Shop për emigrantët. Këto janë qëndra ku do të zëvëndësojnë punën e bashkive për nxjerrjen dhe rinovimin e lejeve të qëndrimit. Në të gjithë Greqinë parashikohen të ngrihen 62 qëndra të tilla.

Për të mësuar më shumë rreth Shërbimit ONE STOP SHOP klikoni këtu One stop Shop- shërbimi më i ri për emigrantët në Greqi

Sipas deklaratës të Apokentromenis Dhikisis Atikis nga data 31/12/2013 përgjegjësitë për dhënjen dhe rinovimin e lejeve të qëndrimit tek emigrantët transferohen nga Bashkite (66 qëndra që punojnë aktualisht)  tek 4 (katër) Drejtoritë e Emigracionit të Prefektuarave (Apokentromeni Dhikisi) që quhen SHËRBIMET ONE STOP SHOP-DYQANET ME NJË NDALESË-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤA ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

Këto shërbime janë: (Klikoni tek shqigjeta e kuqe që shkruan TJETRA për të lexuar drejtoritë dhe cilët bashki do përfshinë)

Pages: 1 2 3 4 5

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top