ΑΛΒΑΝΙΑ

Ο Λεωνίδας(Λουάν) Σαμπάνης εμπλέκεται σε σκάνδαλο με αθλητές της άρσης βαρών της Αλβανίας?

Ο Λεωνίδας (Λουάν)Σαμπάνης εμπλέκεται σε σκάνδαλο με αθλητές της άρσης βαρών της Αλβανίας που βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες…

Οι Ντανιέλ Γκοντέλι και Χουσεΐν Πουλάκου βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, στους ελέγχους που έγιναν στο Παγκόσμιοα Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Αλμάτι του Καζακστάν.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, Ελέζ Γκιόζα, Ο Λεωνίδας Σαμπάνης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους και αυτός ευθύνεται για ότι έχει συμβεί.

«Ο Λουάν Σαμπάνης είναι προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών της Αλβανίας και υπάρχει συμβόλαιο. Είχαμε συναντηθεί και μου εγγυήθηκε ότι οι αθλητές μας είναι αθώοι. Ήλεγχε τρεις Έλληνες αθλητές και τρεις αλβανούς και οι δικοί μας είναι θετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελέζ Γκιόζα και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιο μαζί του περιλάμβανε προπόνηση στο Ελληνικό Ολυμπιακό Κέντρο, ιατρική φροντίδα, αποκατάσταση εγγύηση ότι δεν θα είχαν προβλήματα με ντόπινγκ.».

Η απάντηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρση Βαρών, ήρθε δια στόματος του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου, Τάσου Παπαχρήστου, καθώς ο πρόεδρος Πύρρος Δήμας ήταν στην Βουλή. «Η εθνική ομάδα της Αλβανίας ήρθε στην Ελλάδα για δύο μήνες το καλοκαίρι και πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με την εθνική μας ομάδα. Τα έξοδα για την παραμονή της ήταν με δική τους επιβάρυνση. Το τι λένε αυτή τη στιγμή οι Αλβανοί είναι δικό τους θέμα. Αν έχουν τα χαρτιά μου λένε ας τα παρουσιάσουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχρήστος.

http://www.onsports.gr/Spor/Alla-Spor/item/450683-Mylos-me-Sampani-kai-ntope-athlites-stin-Alvania-video

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top