ΑΛΒΑΝΙΑ

Ο E. Rama “Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας  θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν την επόμενη άνοιξη”

Λύση σε όλα τα προβλήματα με την Ελλάδα μέχρι και την Άνοιξη προβλέπει  ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Edi Rama σε συνέντευξη του λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για την επίλυση ορισμένων ζητημάτων που εκκρεμούν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν την επόμενη άνοιξη» δήλωσε ο κ. Rama στο «Report TV» εκφράζοντας συγχρόνως την ελπίδα ότι έτσι οι δυο χώρες θα περάσουν σε μια «νέα εποχή στρατηγικής συνεργασίας που τα προβλήματα του παρελθόντος δεν θα εμφανίζονται ως προβλήματα του μέλλοντος και οι σκιές του παρελθόντος θα αφεθούν στο παρελθόν».

Ο κ. Rama μιλώντας στο “5 Pyetje nga Babaramo”, αποκάλυψε ότι η συνάντηση του με τον κ. Τσίπρα γίνεται για την εξειδίκευση όλων των στοιχείων που σχετίζονται με τις συμφωνίες που εχουν μέχρι τωρα επιτευχθεί» και ότι οι λεπτομέρειες των συμφωνιών θα αποτυπωθούν είτε σε κείμενα που θα λάβουν νομική ισχύ, είτε μέσω μιας νέας πλατφόρμας στρατηγικής συνεργασίας.

 

 

ΠΗΓΗ http://www.liberal.gr/arthro/187206/amyna–diplomatia/2018/o-E-Rama-proanaggellei-sumfonies-stin-sunantisi-me-al-tsipra-kai-thelei-lusi-mesai-stin-anoixi.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top