ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο “Αλβανικός Αετός” πουλάει και φέρνει κλικ Τα ΜΜΕ ανακάλυψαν άλλη μια τεράστια “πρόκληση” Αλβανών

Το 2018 καλά ξεκίνησε για μια μερίδα των Ελληνικών ΜΜΕ…. Πριν καλά καλά μπει το 2018 για άλλη μια φορά εντόπισαν πρόκληση Αλβανών…. Μια παρέα 14 νεαρών λοιπόν, σχημάτισαν τον τρομερό και φοβερό, το περιβόητο “Αλβανικό Αετό” …αυτόν ντε που σχηματίζουν με τα χέρια…  Με ταχύτητα φωτός τα πρώτα άρθρα βγήκαν στα ελληνικά ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άλλη μια φορά, με τίτλους του τύπου  “Σάλος με παρέα νεαρών που σχημάτισε τον αλβανικό αετό στον Τύρναβο ή Προκλητικές Φωτογραφίες Με Νεαρούς Που Σχηματίζουν Τον Αλβανικό Αετό Στον Τύρναβο ή Πρόκληση από νεαρούς στον Τύρναβο: Φωτογραφίζονται με τον αλβανικό αετό!” κτλ κτλ. Είναι πρωτοχρονιά όποτε οι μπλόγκερ και  δημοσιογράφοι σε διάφορα site έχουν άδεια ή ρεπό, όποτε αύριο ίσως έχουμε περισσότερα μαργαριτάρια προκλήσεων.

Βεβαία το site που εντόπισε αυτό το τρομερό θέμα, το οποίο μπορεί να χαρακτηρισθεί και μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας, είναι το  tirnavikanea.gr το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: “Ίσως να το έκαναν για αστείο αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο ή καλύτερα είναι προσβλητικό. Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή πολλοί Αλβανοί προσβάλλουν την χώρα μας αλλά και την περιοχή μας. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Το χειρότερο θα είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας. Το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!”

Ας δούμε λοιπόν την φωτογραφία….

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα tirnavikanea.gr, απεικονίζεται μια παρέα από 14 νεαρούς Αλβανούς, οι οποίοι  φωτογραφίζονται  μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο της πόλης του Τυρνάβου. Τι κάνανε λοιπόν με απίστευτο θράσος αυτοί οι νεαροί (παιδιά)…. βγήκαν μια φωτογραφία με την σημαία της χώρας από όπου κατάγονται , σχηματίζοντας με τα χέρια τους ένα σύμβολο, που δεν είναι τίποτα άλλο από το σύμβολο της σημαίας, το οποίο καθιερώθηκε ως το σύμβολο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας στα πλαίσια του Euro 2016. Και κάποιοι τους  χαρακτηρίζουν ανθέλληνες και φίδια!!!!!!!!

Σχόλιο Albanians.gr

Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό το θέμα με τον “Αλβανικό Αετό” . Έχει καταντήσει αηδία το γεγονός ότι όταν ένας ή ομάδα Αλβανών σχηματίζουν αυτό το σύμβολο, αυτομάτως για κάποιους σημαίνει ασέβεια προς την Ελλάδα και μάλιστα ακόμα χειρότερα κάποιοι δημοσιογράφοι το έχουν βαφτίσει ως ο αετός της Μεγάλης Αλβανίας, υπονοώντας ουσιαστικά ότι όποιος Αλβανός σχηματίσει σε ελληνικό έδαφος αυτό το σύμβολο πάει να πει ότι έχει εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα!!!!!!

Το να πούμε τώρα ξανά για το πως οι Αλβανοί μετανάστες και ειδικά η δεύτερη γενιά μεταναστών σέβεται και αγαπάει την Ελλάδα αυτό είναι πια γνωστό. Κάποιο δεν το βλέπουν είτε επειδή δεν θέλουν να το δουν ή ακόμα χειρότερα δεν θέλουν να  πιστέψουν ότι και άλλοι “μη Έλληνες εξ’ αίματος ” μπορούν να αγαπούν και να σέβονται την Ελλάδα εξίσου με αυτούς.  Το ότι κάποιοι σχηματίζουν αυτό το σύμβολο και  φωτογραφίζονται με την σημαία της χώρας από όπου κατάγονται δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται ή δεν αγαπούν την χώρα που μένουν και ζούνε. Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν καλύτερα οι Έλληνες “πατριώτες” του διαδικτύου εφόσον είναι εκατομμύρια οι Έλληνες που ζουν εκτός Ελλάδας, οι οποίοι  μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, στην Αγγλία, στην Αυστραλία στο Καναδά κτλ.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Νέα Υόρκη. Τι σημαίνει αυτό tirnavikanea.gr και κάθε ΜΜΕ,  ότι αυτοί οι Έλληνες δεν σέβονται τις ΗΠΑ, και θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η αμερικάνικη υπηκοότητα?

Άλλα όλα αυτά βεβαία είναι ψιλά γράμματα για τα ΜΜΕ…. ο “Αλβανικός Αετός” πουλάει, φέρνει κλικ στο site…όποτε στο βωμό των κλικ η παραπληροφόρηση , το μίσος και ο διχασμός είναι ασήμαντες λεπτομέρειες..  

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top