ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Normalizohet situata në Kakavi. Në Kapshticë ulet tarifa nga 1500 në 600

Kakavi. Është normalizuar tashmë situata

Kakavi. Është normalizuar tashmë situata në pikën kufitare të Kakavisë ku mbas ndëryhrjes të Konsullit Grek në Gjirokastër pala greke ka lejuar kalimin pa problem të shqiptarëve për në Greqi. Gjithashtu dhe pala shqiptare ka tërhequr gjëndjen e reciprocitetit ku nuk lejonte asgjë qytetarë grek të hynte në Shqipëri pa ftesë.

Në pikën kufitare të Kapashticës e cila gjithëmonë ka qënë dhe më radikalja ajo që është arritur mbas takimit të drejtorëve të pikës kufitare, u arrit që shuma e garancisë të ulet nga 1500 në 600 euro.

 

LEXONI AKOMA

Autoritetet greke tërheqin bllokatën. Fillon lëvizja e lirë në Kakavi

Ambasadori i Greqisë në Tiranë siguron se situata do normalizohet

Kapshticë e Kakavijë, gjendje kaotike. Ndalohen me dhjetra shqiptarë

Kakavi. Policia shqiptare ndalon të hyjnë 4 shtetas grek. Nuk justifikojnë qëndrimin

Kthehen 500 shqiptarë në pikat kufitare gjatë dy ditëve

 

Çfar është garancia 1500 euro që kërkohet si garanci për të hyrë në Greqi

Lexoni me shume per temën: Ambasadori i Greqisë në Tiranë siguron se situata do normalizohet tek www.albanians.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top