Shqip

Njoftim per të gjithë shtetasit shqiptarë të cilët janë të interesuar për aplikim për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti

Njoftohet se, të gjithë shtetasit shqiptarë të cilët janë të interesuar për aplikim për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti

nga data 03 maj dhe pas, mund të paraqiten çdo ditë pranë Sektorit Konsullor të Ambasadës (e hënë-premte, 9.00-14.00), pa qënë nevoja për të lënë takim paraprak.

Për sa i takon muajit prill, listat do të respektohen normalisht. Qytetetarët të cilët nuk kanë lënë takim paraprak dhe nuk figurojnë në listën e takimeve, për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti , mund të presin deri në përfundim të listës për të proçeduar.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top