Shqip

Njoftim-Zyra Konsullore e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Athinë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë informon se Ministria e Punëve të Brëndshme në bazë të ligjit 9972, dt. 28.07.2008, njofton të gjithë shtesasit shqiptarë që kanë aplikuar për kartë identiteti dhe pashaportë në vitin 2013 dhe nuk i kanë tërhequr akoma, afati i tërheqjes është deri në 30 prill të 2015.

Pas kësaj date dokumentat do të nxirren jashtë përdorimi dhe aplikantët duhet të riaplikojnë me kupon të ri për të pajisur me dokumente (kartë identiteti dhe pashaportë biometrike).

 

[maxbutton id=”2″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top