Shqip

Njoftim- Zyra Konsullore Ambasada Shqiptare në Athinë

Njoftim- Zyra Konsullore Ambasada Shqiptare në Athinë

[maxbutton id=”5″]

Të nderuar qytetarë, Ministria e Punëve të Brendshme njofton se, në kuadër të procesit të përvitshëm të nxjerrjes jashtë përdorimit të dokumentave të identitetit (letërnjoftime elektronike dhe pasaporta biometrike), të cilat nuk janë tërhequr brenda një viti, i cili duhet të përfundonte deri më 31.12.2015, përfundimi i këtij procesi është shtyrë deri më 30.04.2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top