Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Njoftim i rëndësishëm i Ambasadës Shqiptare në Greqi

Njoftim i rëndësishëm i Ambasadës Shqiptare në Greqi

Të nderuar qytetarë,

Në kuadrin e zbatimit të Platformës së Shërbimit Konsullor Online, projekt i cili ka filluar që më datë 16 janar 2017, ju njoftojmë se:

Duke filluar prej datës 1 maj 2017 të gjitha shërbimet konsullore, sipas listës bashkëlidhur, nga të cilat 23 shërbime duhet të ofrohen vetëm online, ndërsa për 13 shërbimet e tjera vetëm për finalizimin e shërbimit, ku prezenca para konsullit është e domosdoshme.

Platforma  e Shërbimeve Konsullore Online ofron aplikime online për 36 shërbime konsullore

23 NGA KËTO SHËRBIME DO TË KRYHEN TËRËSISHT ONLINE Këto janë:
Aplikim për Asistencë të Përgjithshme
Aplikim për Asistencë për shtetasit shqiptar të humbur
Aplikim për Asistencë për shtetasit shqiptar të ndaluar/ burgosur
Aplikim për Leje Transport Trupi
Aplikim për Regjistrim fëmije
Aplikim për Çertifikatë Lindje
Aplikim për Regjistrim Martese
Aplikim për Çertifikatë Martese
Aplikim për Regjistrim Vdekje
Aplikim për Çertifikatë Vdekje
Aplikim për Çertifikatë Familjare
Aplikim për Leje Martese (Nulla Osta Matrimonio)
Aplikim për Ekstrakt dokumenti (Dublikatë)
Aplikim për Njehsimin e kopjes me origjinalin
Aplikim për Vërtetim konsullor mbi të dhënat personale
Aplikim për Vërtetim konsullor mbi të dhënat e sakta
Aplikim për Vërtetim çertifikatë lindje
Aplikim për Vërtetim çertifikatë Martese
Aplikim për Vërtetim çertifikatë familjare
Aplikim për Vërtetim konsullor i ndryshëm
Aplikim për Përkthim
Aplikim për Legalizimin e dokumenteve
Aplikim për Leje Kalimi

13 SHËRBIMET Që QYTETARI DO TË PARAQITET VETËM NJË HERË PËR TË FIRMOSUR (NË AMBASADAT DHE KONSULLATAT E RSH-së).Këto janë:
Aplikim për Shtetësi shqiptare me dhënie
Aplikim për Shtetësi shqiptare me njohje
Aplikim për Rifitim shtetësie shqiptare
Aplikim për Lënie Shtetësie shqiptare
Aplikim për Lidhje Martese me shqiptar
Aplikim për Lidhje Martese me të huaj
Aplikim për Prokurë të Posaçme
Aplikim për Deklaratë Noteriale
Aplikim për Autentifikim Nënshkrimi
Aplikim për Procesverbal
likim për Kartë ID dhe Pasaportë
Aplikim për Vërtetim konsullor Identiteti
Aplikim për Vize

 

Shërbimet konsullore tani mund  t’i merrni online nëpërmjet Platformës së Shërbimeve Konsullore Online si më poshtë:

Në faqen e Ministrisë së Punëve të Jashtme
http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

Në faqen e Ambasadave dhe Konsullatave

Klikoni tek Shërbimi Konsullor Online

Në Portalin ndërqeveritar E-Albania
https://e-albania.al/sherbimet-rezultatet.aspx?search=mpj

 

Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj,

Ambasada e RSH, Athinë

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top