Shqip

Njoftim për shtetasit shqiptarë nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftim për shtetasit shqiptarë nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftojmë të gjithë shtetasit shqiptarë se në datën 29 dhjetor 2017, për shkak të mbylljes së veprimeve të vitit 2017, sektori i pasaportave nuk do te beje asnjë shpërndarje të pasaportave dhe kartave ID.

Do të pranohen vetëm shtetasit që do të kryejnë veprime për aplikim pasaportash nga ora 08.30 – 12.00 (më 29 dhjetor 2017), pas kesaj ore kjo zyre nuk do të kryejë më veprime.

Falenderojmë për mirëkuptimin.

Burimi Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top