Shqip

Njoftim për shtetasit shqiptarë nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftim për shtetasit shqiptarë nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftojmë të gjithë shtetasit shqiptarë se në datën 29 dhjetor 2017, për shkak të mbylljes së veprimeve të vitit 2017, sektori i pasaportave nuk do te beje asnjë shpërndarje të pasaportave dhe kartave ID.

Do të pranohen vetëm shtetasit që do të kryejnë veprime për aplikim pasaportash nga ora 08.30 – 12.00 (më 29 dhjetor 2017), pas kesaj ore kjo zyre nuk do të kryejë më veprime.

Falenderojmë për mirëkuptimin.

Burimi Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close