Shqip

Njoftim nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftim nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se zyra e aplikimeve dhe shpërndarjes së pasaportave nuk do të shërbejë për datën 30 dhjetor 2016, për shkak të inventarizimit fizik dhe elektronik të dokumentave.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top