Shqip

Një përpjekje e re e qeverrisë shqiptare kundra korrupsionit!

Megjithëse shteti ynë ka shume probleme, qeverria shqiptare po mundohet të luftojë “kancerin e shoqërisë shqiptare”, korrupsionin!

Në kuadër të kësaj përpjekje u hap faqja http://www.stopkorrupsionit.al/

Shpresojmë se kjo përpjekje e re do të ketë rezultatet e nevojshme. Urojmë që qytetarët shqiptarë të përkrahin insiativa të tilla dhe të kuptojmë më së fundi se ne bëjmë shtetin dhe jo e kundërta!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top