ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Një mbrëmje ndryshe nga të tjerat u zhvillua të Shtunën që na kaloi në Selanik nga Rinia VIDEO

Mbas shumë kërkesa dhe mbas 5 vitesh, më së fundi patëm mundësinë të organizojmë një event edhe në Selanik.

Më datën 31 Janar shqiptarët në Selanik u argëtuan nën ritmet e muzikës shqiptare në një mbremje unike!!!

Të rejat dhe të rinjt e Selanikut u mblodhën tek salla FIX Live që herët dhe deri në orën 6 të mëngjesit treguan se si mund të argëtohemi ala shqiptarçe.

Ju faleminderit për përkrahjen 🙂

Së shpejti do të organizojmë edhe evente të tjera 🙂

Merrni një shije nga mbrëmja e fundit duke parë këtë video :

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top