Shqip

Një mbrëmje fantastike shqiptare me Claydee në Athinë (VIDEO)

Një mbrëmje disi ndryshe nga të tjerat ku Rinia në Greqi dhe jo vetëm pati mundësinë të shijojë nga afërt talentin e producentit Claydee.

Fjalët janë të tepërta ndaj dhe po ju tregojmë thjesht disa momente nga mbrëmja në videot më poshtë:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top