ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Një adoleshent shqiptar pjesë e partisë neonaziste greke. Rektrutonte adoleshentë të tjerë

Një fakt tjetër tronditës ka dale në dritë

nga mediat greke në lidhje me dosjen voluminoze në ngarkim të “Agimit të Artë”, mbi veprimtaritë kriminale të kësaj partie. Shqetësues ka qenë fakti se një adoleshent shqiptar ishte i përfshirë në radhët e  partisë neonaziste greke.

 

I riu shqiptar rekrutonte dhe mobilizonte të rinjtë e moshës 14-17 vjeç, të cilët më pas do të brumoseshin me idetë naziste dhe do të luftonin për to.

17-vjeçari, është shqiptari i tretë, që del në skenë, si i inkuadruar në radhët e neonazistëve, pas Roberto Haidit, shoqërues i deputetit Kostas Barbarusi dhe kryetares së forumit të ‘Gruas së Agimit të Artë’, Nikol Beneki. Sipas gazetës “Ethnos”, shqiptarja në fjalë është shumë e afërt me një nga deputetët e arrestuar, Jorgos Lagos.

 

burimi www.shekulli.com.al

LEXONI AKOMA
Deputeti i Agimit të Artë, Germenis punësonte 15 shqipëtarë. Nuk u paguante siguracionet

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top