ΕΙΔΗΣΕΙΣ

New York Times:Την Αλβανία πρέπει να της επισκεφτείς γιατί απλά τα έχει όλα

Η ομορφιά της Αλβανικής Ριβιέρα γίνεται όλο και ποιο ελκυστική, όχι μόνο για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, άλλα η φήμη της αρχίζει και απλώνετε και στην άλλη πλευρά του Αντλαντικού

Για ακόμη μια φορά η αμερικανική New York Times σε άρθρο της για το τουρισμό κατατάσσει την Αλβανία στις χώρες που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί  το φετινό καλοκαίρι, και μάλιστα στην 4η θέση από τις 54 χώρες.

Σύμφωνα με το New York Times η Αλβανία είναι μια μικρή χώρα, που προσφέρει της ίδιες ομορφιές όπως η Κροατία, η Ελλάδα και η Τουρκιά, και μάλιστα σε ποιο χαμηλό κόστος από τις προαναφερόμενες χώρες.

Πέραν από τις πανέμορφες παράλιες, η New York Times αναφέρει ότι στην Αλβανία μπορείς να επισκεφτείς και αρχαιολογικούς χώρους όπως  το Butrinti.

Η New York Times επίσης υπογραμμίζει και τις προσπάθειες της Αλβανικής Κυβέρνησης να σταματήσει το μπάζωμα των αλβανικών παραλίων, φερόμενο ιδιαίτερο αναπτυγμένο μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Όπως τονίζει η New York Times την Αλβανία πρέπει να της επισκεφτείς γιατί απλά τα έχει όλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top