Shqip

Ndryshon proçedura për Bashkim Familjar për emigrantët

Ndryshon proçedura për Bashkim Familjar për emigrantët.

Deri më sot emigrantët që dëshironin të bënin bashkim familjar, ishin të detyruar të plotësonin një formular në Ambasadëns Greke në Greqi. Tashmë kjo proçedurë ka ndryshuar dhe ky formular plotësohet këtu në Greqi , dhe i dorëzohet Drejtorive të Emigracionit të Drejtorive të Deçentralizuara (ish Periferia)

VINI RE. Për të gjithë ata që kanë bërë kërkesë për bashkim familjar dhe kërkesa e tyre është akoma në shqyrtim (ekremi) atëherë janë të lutur të plotësojnë këtë formular me qëllim të përshpejtohet proçedura.

Gjithashtu këshillohet që emigrantët të kenë të plotësuar këtë formular kur ta dorzojnë në Drejtoritë e Emigracionit të Drejtorive të Deçentralizuara (ish Periferia) për të shmangur qëndrime të gjata nëpër zyra

FORMULARIN MUND TA GJENI NË LIKNUK E MËPOSHTËM

Formulari për Bashkim Familjarë

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top