Shqip

Ndryshon mënyra e mbylljes së takimit për të marrë lejen e qëndrimit

Ndryshon mënyra e mbylljes së takimit për të marrë lejen e qëndrimit në Drejtorinë e Emigracionit të Athinës. (ΔΑΜ Α ) Nga data 2 Shtator 2019, të gjithë emigrantët që kanë aplikuar për leje qëndrimi, dhe u ka aprovuar (dalë) leja, për ta marrë në dorëzim, nuk do jetë e nevojshmë të shkojnë në drejtorinë e emigracionit të Athinës për të zënë rradhë dhe të marrin numër për të marrë lejen nga nënpunësi.

Nga data 2 Shtator takimi do mbyllet nëpërmjet postës elektronike, (do duhet të dërgoni email). Adresa e email që do mbyllet takimi është epidoseis_dama@attica.gr 

Vini re, sipas deklaratës të Drejtorisë të Emigracionit të Athinës, (ΔΑΜ Α) përpara se të dërgohet email për takim, duhet të kontrollohet nga emigrantët nëse i është miratuar leja e qëndrimit. Kontrolli do bëhet tek platforma elektronike http://pf.emigrants.ypes.gr/pf  dhe leja e qëndrimit duhet të jetë në gjëndjen Printim i Lejes («ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ») si dhe të ketë skaduar leja e mëparshme, përndrysh nuk do dorëzohet leja e re e qëndrimit

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top