Shqip

Ndeshje miqësore Greqi-Shqipëri ditën e dielë 1 Mars tek stadiumi i Prodeftikis në Nikea

Futbolli bashkon kultura 🙂

Skuadra shqiptare në Greqi, Apolonia dhe   Veteranët e Pireut  lozin një ndeshje miqësore të dielën më 1 Mars tek  stadiumi i Prodeytikis ne Nikea.

Hyrja Falas .

Jeni te mirepritur te gjithe me nga nje shall ose Flamurin Kuqezi 🙂

Nëse keni ndonjë pyetje ose pa sqarim jeni të lutur të telefononi tek 698 62 51 605

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top