Shqip

Ndërroni pasaportat e fëmijëve që kanë lindur në Greqi deri më 31 Dhjetor!

Për të gjithë ata që fëmijët e tyre janë lindut në Greqi, i njoftojmë se duhet të ndërrojnë pasaportat e fëmijëve.

Marrëveshja midis Shqipërisë dhe Greqisë për problemin e toponimeve mbaron më 31 dhjetor.

Mbas asaj date ju mund të hasni probleme gjatë lëvizjes së fëmijëve tuaj për në Greqi.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top