Ειδήσεις για μετανάστες

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει Έλληνες 300.000 λαθρομετανάστες

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 300.000 λαθρομετανάστες” αυτήν την δήλωση έκανε,  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Παρακάτω διαβάστε το Δελτίο τύπου της ΝΔ σχετικά με τις κυβερνητικές αποφάσεις για τους παράνομους μετανάστες και τα κέντρα κράτησης

“Αποκαλύπτεται σήμερα,  ότι η κυβέρνηση ανέστειλε την απέλαση δεκάδων παράνομων μεταναστών και άνοιξε διάπλατα τις πύλες των κέντρων φιλοξενίας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους, να τριγυρνούν στα κέντρα των πόλεων.
Την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός ανακοινώνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 300.000 λαθρομετανάστες!
Δυστυχώς, γκρεμίζουν ό,τι χτίστηκε με κόπο. Δυστυχώς βάζουν πάνω από το δημόσιο συμφέρον τις παρωχημένες ιδεοληψίες τους.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει αμέσως το γκρέμισμα, να αποκαταστήσει τη λειτουργία των κέντρων κράτησης και φιλοξενίας μεταναστών και να προχωρήσει στην επαναπροώθησή τους προς τις χώρες προέλευσής τους,  με ευρωπαϊκή κάλυψη πλέον, κάτι που εμείς έχουμε ήδη εξασφαλίσει. Και έτσι να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.”

Δηλαδή η  ΝΔ θεωρεί λαθρομετανάστες τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα? Διότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση έχει κάνει αναφορά για την απόδοση τής ελληνικής ιθαγένειας μόνο στα παιδιά της δεύτερης γενιάς μεταναστών.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη δήλωση από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ,  η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιμένει στην ακροδεξιά “γραμμή”  “ποντάροντας” για άλλη μια φορά στην καλλιέργεια κλίματος επισφάλειας και θέτοντας για άλλη μια φορά στο στόχαστρο τους μετανάστες.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top