Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Si mund të punoni dhe jetoni në Gjermani Të gjitha informacionet

Si mund të punoni dhe jetoni në Gjermani Të gjitha informacionet

Kjo është Gjermania –Zbuloni të ardhmen tuaj

Me anë të portalit të mirëseardhjes “Make it in Germany” Ministria Federale e Ekonomisë dhe Energjisë informon punonjësit e kualifikuar për mundësitë për të bërë karrierë në Gjermani – dhe se përse ia vlen të jetosh dhe të punosh këtu. Portali është pjesë e nismës “Tërheqja e punonjësve të kualifikuar”, e cila kontribuon në përmbushjen e kërkesës së Gjermanisë për punonjës të kualifikuar.

Jeni një punonjës i kualifikuar në fushën e shkencave inxhinierike, TI-së, shkencave të natyrës dhe teknikës? Po mendoni të punoni në Gjermani?
Apo ndoshta dëshironi të studioni apo të formoheni profesionalisht?
Në këtë faqe interneti do të gjeni informacione të shkurtra bazë në gjuhën tuaj.

Në gjuhën shqipe http://www.make-it-in-germany.al/

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top