Shqip

Mundesi emigrimi ne Kanada per shtetasit greke midis moshes 18-35

Mundesi emigrimi ne Kanada per shtetasit greke midis moshes 18-35

Tek ky program kanë të drejtë të aplikojnë vetëm nënshtetas grek. Ky program jep të drejtë punësimi për një vit në mënyrë të ligjëshme në çdo sektor të ekonomisë që dëshironi, si dhe në çdo zonë të Kanadasë që zgjidhni ju.

Kriteret për të marrë pjesë në Program

  • Të jetë 18-35 vjeç
  • Të ketë pasaportë greke të vlefshme gjatë gjithë kohës së qëndrimit në Kanada
  • Të ketë blerë biletë vajtje ardhje
  • Të ketë të paktën 2500 dollarë kanadez në një llogari bankare
  • Të ketë mbulim shëndetësorë gjatë gjithë kohës së qëndrimit në Kanada
  • Të ketë paguar të gjitha kuoatat që nevojiten për të bërë aplikim
  • Të ketë rekord penal të pastër

Si funksionon programi

Të gjithë të interesuarit bëjnë një kërkesë fillestare për të marrë pjesë në program.

Nga të gjithë të interesuarit bëhet përzgjidhja e rastësishme e disa personave.

Në rastin që dikush zgjidhet, informohet dhe bën aplikim për një dokument i cili të lejon të marrësh ftesë në Kanada. Në rastin që merr ftesën atëherë shkon në Kanada, ku në hyrje (kufi) kontrollohet dokumentacioni përkatës, dhe nëqoftëse gjithëçka është ok atëherë i jepet OPEN WORK PERMIT.

Çfar ofrojmë ne

Ne mund të bëjmë aplikimin për ju, si dhe të ndjekim proçesin e aplikimit. Ju ndihmojmë të plotësoni të gjitha formularët e nevojitëshëm për aplikimin. Ju ofrojmë konsultime për aplikimin si dhe emigrimin në Kanada

Kosto-Pagesa

Shërbimet që ofrojmë janë me pagesë. Pagesa varet nga lloji i shërbimit që jeni të interesuar, që nga aplikimi fillestar deri në ndjekjen e plotë të proçedurës të aplikimit Programi nuk është familjar, por personal. Pra nëse përzgjidheni ftesë merr vetëm fituesi ku nuk përfshihet asnjë pjestar i familjes.

Për të mbyllur takim dhe për informacione na telefononi në numrin 698 869 6898

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top