Shqip

MSHIAP dhe Google — Bashkëpunim për 2015, Google Adsense dhe Google Street tashmë dhe në Shqipëri

TIranë, 29 Tetor 2014 — Ministrja Harito në takim me perfaqësues të Google, z. Lan dhe z. Tola për vijueshmërinë e projekteve inovative të përbashkëta.

Gjatë 2015 projekte ambicioze janë në planifikime konkrete të cilat do të implementohen me qëllim rritjen e efikasitetit dhe mundësinë e informimit online. Në 2015:

– Google Street për Shqipërinë me fokus TURIZIMIM

– Google Adsens në shqip që do të sjellë të ardhura suplementare për MEDIAT ONLINE.

– Ministria e Kultures dhe 30 INSTITUCIONE «« are going Google »»

– Krijimi i GDG – Google Development Group dhe të tjera projekte po kaq inovative.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top