Shqip

MPB: Aplikantët për pasaporta në 2014 t’i tërheqin deri më 30 prill

Ministria e Brendshme i bën thirrje personave që nuk kanë tërhequr pasaportat, për të cilat kanë aplikuar në vitin 2014, t’i marrin ato në sportelet e shpërndarjes deri më 30 prill 2016.

[maxbutton id=”5″]

Në të kundërt, këto pasaporta do të asgjësohen nga firma prodhuese “Aleat”, për shkak se do të konsiderohen automatikisht të pavlefshme. Ka qënë vetë ministria e Brendshme që i ka kërkuar firmës zgjatjen e afatit, për tu krijuar mudnësinë atyre që kanë aplikuar të nisin procedurat për tërheqjen e dokumenteve, pranë sporteleve të shpërndarjes, apo përfaqësive diplomatike ku kanë aplikuar.

“Ky apel u drejtohet kryesisht shtetasve shqiptarë në emigracion, duke sqaruar edhe njëherë se pas këtij afati, do të bëhet nxjerrja jashtë përdorimit/dëmtimi i dokumenteve të identitetit (letërnjoftime elektronike dhe pasaporta biometrike) të prodhuara në vitin 2014 dhe të pa tërhequra”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme.

Burimi http://www.top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=319032#k1

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top