Shqip

Moti i keq alarmon Greqinë. Afrohet Cikloni “Ksenofon” Live Pamje

Cikloni mesdhetar i ashtuquajtur “Ksenofon” qe po i afrohet Greiqsë shoqërohet me erëra të fuqishme e dallgë që shkojnë deri në 10 ballë, duke shkaktuar probleme sidomos në transportin detar. Në shumë porte të Greqisë është ndaluar lundrimi. Shkollat janë mbyllur në disa ishuj si dhe në gjithe periferinë e Atikës. Shikoni live pamje nga drejtimi që po merr cikloni në linkun e mëposhtëm

 

https://on.windy.com/1r8ea 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top