Shqip

Moti i keq alarmon Greqinë. Afrohet Cikloni “Ksenofon” Live Pamje

Cikloni mesdhetar i ashtuquajtur “Ksenofon” qe po i afrohet Greiqsë shoqërohet me erëra të fuqishme e dallgë që shkojnë deri në 10 ballë, duke shkaktuar probleme sidomos në transportin detar. Në shumë porte të Greqisë është ndaluar lundrimi. Shkollat janë mbyllur në disa ishuj si dhe në gjithe periferinë e Atikës. Shikoni live pamje nga drejtimi që po merr cikloni në linkun e mëposhtëm

 

https://on.windy.com/1r8ea 

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close