ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

KYRIAKH  στις 08:00 το πρωί, κατά τη διάρκεια όλου του έτους, το πλοίο αναχωρεί για τα τρία όμορφα νησιά του Σαρωνικού κόλπου, Αίγινα, Πόρο και Ύδρα. Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα

Η σειρά με την οποία θα επισκεφτούμε τα νησιά είναι είτε Πόρος – Ύδρα – Αίγινα, είτε Ύδρα – Πόρος – Αίγινα και δεν επηρεάζει το χρόνο παραμονής στο καθένα από αυτά.

Το πλοίο αναχωρεί από τη μαρίνα του Φλοίσβου στο Τροκαντερό όπου σε φιλική ατμόσφαιρα το πλήρωμα καλωσορίζει τους   επισκέπτες. Θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλοίο και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και θα έχετε απαντήσεις στα ερωτήματα που ελεύθερα θα μπορείτε να θέσετε.

Μέσα σε 2 ώρες, θα φθάσουμε στον Πόρο, το μικρότερο των τριών νησιών, που χωρίζεται από την Πελοπόννησο από το στενό του Γαλατά. Ο ελεύθερος σας χρόνος στον Πόρο θα είναι περίπου 50 λεπτά ενώ αμέσως μετά την αναχώρηση από τον Πόρο, το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί. Καθώς πλέουμε προς την Ύδρα οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να χαλαρώσουν στο σαλόνι του πλοίου ή να απολαύσουν τον ήλιο και την όμορφη πανοραμική θέα από τα ευρύχωρα καταστρώματά του πλοίου.

Μία ώρα και 15 λεπτά αργότερα, μπαίνουμε στο λιμένα της Ύδρας. Απολαύστε ένα από τα πιό κοσμοπολίτικα νησιά των ελληνικών θαλασσών. Θαυμάστε τις στοές τέχνης που βρίσκονται εδώ, τους στενούς γραφικούς δρόμους (κανένα αυτοκίνητο δεν επιτρέπεται στο νησί), τα άσπρα πλυμένα σπίτια, τα καταστήματα της τέχνης λαογραφίας και κοσμημάτων, τις τοπικές λιχουδιές, τα κρυστάλλινα ύδατα και τη θέα των απότομων βράχων που κάνει δίκαια αυτό το νησί ένα κόσμημα του Αιγαίου. Ιδανικό για τις αγορές, την κολύμβηση και τις φωτογραφίες.

Καθώς ταξιδεύουμε το παραδοσιακό χορευτικό μας συγκρότημα θα σας κάνει να χορέψετε σε Ελληνικούς ρυθμούς. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και μετά από ένα ταξίδι δύο ωρών θα φθάσουμε στο τελευταίο λιμάνι της διαδρομής μας, τηνΑίγινα, η οποία είναι το μεγαλύτερο των τριών νησιών.

Εκτός από το λιμάνι και την πόλη υπάρχουν πολυάριθμες ενδιαφέρουσες περιοχές για να ανακαλύψετε στο νησί και επομένως προτείνουμε 3 προαιρετικές εκδρομές (ατομικά έξοδα).

Μια οργανωμένη περιήγηση του νησιού με λεωφορείο, αρχίζοντας από μια επίσκεψη στο ναό της Αφαίας που είναι ο καλύτερα συντηρημένος ναός στην Ελλάδα και ένας από τους 3 ναούς που διαμορφώνουν το διάσημο «ιερό τρίγωνο» της Ελληνικής αρχαιότητας. Χτισμένο πάνω σε έναν λόφο, προσφέρει μία θαυμάσια θέα προς το Σαρωνικό κόλπο, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. Αργότερα θα σας συνοδεύσουμε για μια σύντομη επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, όπου μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη βυζαντινή αρχιτεκτονική της.

Μία πανοραμική περιήγηση του νησιού με λεωφορείο, που σας δίνει την ευκαιρία να διασχίσετε ολόκληρο το νησί (χωρίς επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους) ώστε να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης του. Ο γύρος τελειώνει με μια στάση στην παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ποτηράκι ούζο μαζί με μια επιλογή ακαταμάχητου Ελληνικού μεζέ!

Τέλος, η τρίτη επιλογή είναι να μείνετε στην Αίγινα και να κάνετε ένα περίπατο ή ένα γύρο με μία άμαξα γύρω από την πόλη ή να χαλαρώσετε σε ένα από τα καταστήματα καφέ του γοητευτικού λιμανιού.

Το καλύτερο θεάμα της κρουαζιέρας σας , το «Παραδοσιακό Ελληνικό Γλέντι» με τραγουδιστές και χορευτές ντυμένους στα παραδοσιακά κοστούμια απ’όλη την Ελλάδα, θα σας διασκεδάσει μέχρι την τελευταία στιγμή ως το λιμάνι του Πειραιά.

Εδώ τελιώνει η Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα … θα σας ευχηθούμε ένα θερμό χαιρετισμό, ανυπομονώντας να σας δούμε πάλι σε μια από τις κρουαζιέρες μας!

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Aίγινα – Πόρος – Ύδρα
* Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά

Ενήλικοι

49 € (Γεύμα στο πλοίο)

 

Παιδιά 5 έως 12 ετών

20 ευρώ

 

Παιδιά έως 5 ετών

ΔΩΡΕΑΝ

* Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν ανά άτομο

Περιλαμβάνονται

  • Γεύμα στο πλοίο
  • Ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα
  • Εισιτήρια πλοίου για όλη τη διαδρομή

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά
  • Εισιτήρια προαιρετικών εκδρομών
  • Αναψυκτικά, ποτά και φιλοδωρήματα

Κλείστε θέση στο : 6979489060 & 6987419091

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top