ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ από την Σκόδρα
1: Βήμα:Κόβουμε τις μελιτζάνες στα δυο, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα για να τις βράσουμε και τις καλύπτουμε με ένα πιάτο για να είναι βυθισμένες στο νερό.
2: Βήμα:Το αφήνουμε για λίγο στο σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά.Έπειτα το βάζουμε σε ενα μπολ και το κάνουμε κιμά με τα χέρια ή με το κουτάλι.
3: Βήμα:Προσθέτουμε την φέτα,τον μαϊντανό,τα αβγά,αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε και το αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για να δέσει για περίπου 30 λεπτά.
Φτιάχνουμε τα κεφτεδάκια στο σχήμα και μέγεθος που θέλουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Συνταγή από την κυρία Darista , Shkoder
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
