ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο πριμ στους παίχτες της Αλβανίας για την νίκη επί της Ρουμανίας 

Απίστευτες στιγμές ζει η Αλβανία από το βράδυ της Κυριακής (19/6), όταν οι ποδοσφαιριστές του Τζιάνι Ντε Μπιάζι επικράτησαν με 1-0 της Ρουμανίας, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Όπως δήλωσε Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα, σε συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα του ανακοίνωσε πως οι παίκτες της ομάδας θα λάβουν μεγάλο πριμ

Καταρχάς η κυβέρνηση αποφάσισε να μοιράσει 1 εκατ. ευρώ στους παίκτες για την ιστορική τους νίκη. Αν, μάλιστα, έρθει η πρόκριση στους «16», τότε θα αυξηθεί και το πριμ.

Και το μεγαλύτερο πριμ είναι η υπόσχεση ότι η κυβέρνηση  θα παραχωρήσει σε όλους τους παίχτες διπλωματικά διαβατήρια.

Τι δικαιούνται οι κάτοχοι διπλωματικού διαβατηρίου 

Το διπλωματικό διαβατήριο παραχωρείται σε προέδρους δημοκρατίας, πρωθυπουργούς, ανώτατα στελέχη κυβερνήσεων, πρέσβεις, αρχηγούς κρατών, υπουργούς κτλ., προσδίδοντας κύρος. Δεν πληρώνεις ΠΟΤΕ φόρους στα αεροδρόμια! Έχεις διπλωματικό -και άρα, πολύ καλό- αυτοκίνητο με 40% έκπτωση. Καλύτερες θέσεις στα αεροπλάνα ,καλύτερα δωμάτια στα καλύτερα ξενοδοχεία, διευκολύνσεις με τη visa και πολλά άλλα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top