ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Συνεχίζεται και σήμερα, με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της Αστυνομίας, η επιχείρηση που ξεκίνησε χθες στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για την απομάκρυνση σύρων προσφύγων.

Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί από την Κακαβιά 120 πρόσφυγες, οι οποίοι με λεωφορεία της αστυνομίας, προωθούνται προς το εσωτερικό της χώρας.

Οι Σύροι έστησαν πρόχειρο καταυλισμό κάτω από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς στο ποτάμι, όπου ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, με την ελπίδα να περάσουν τα σύνορα, να διασχίσουν την Αλβανία και να φτάσουν στο Μαυροβούνιο.

Στόχος της αστυνομικής επιχείρησης είναι να απομακρυνθούν όλοι οι πρόσφυγες από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου φθάνουν κατά κύματα.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφυγες έχουν υπηρεσιακό σημείωμα από τις ελληνικές Αρχές, με το οποίο τους απαγορεύεται να κινούνται σε περιοχές με λιμάνια, δηλαδή τον Πειραιά, την Πάτρα, τη Θεσπρωτία και την Κέρκυρα.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/greece/FakelosMetanastes/arthro/754191/apomakrunthikan-apo-tin-kakavia-120-suroi-prosfuges/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top