ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Έλληνες επιχειρηματίες συναντήθηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα

Να ενισχύσουν τις επενδύσεις τους στην Αλβανία κάλεσε τους ΄Ελληνες επιχειρηματίες ο πρωθυπουργός της γείτονος, Έντι Ράμα, ο οποίος -στη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων, στα Τίρανα- διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους: “Θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για τη βελτίωση των υπηρεσιών φορολόγησης και των τελωνείων”.Πρόσθεσε ότι, προκειμένου αυτή η υπόσχεση να γίνει πραγματικότητα, είναι απαραίτητη η εταιρική σχέση με τις επιχειρήσεις, ώστε να καταπολεμηθούν όλα τα αρνητικά φαινόμενα.

Μάλιστα, ο κ. Ράμα διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους έλληνες επιχειρηματίες ότι οποιοσδήποτε καταγγείλει παρατυπίες αρμοδίως στο Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο, θα πρέπει να είναι βέβαιος ότι οι καταγγελίες του θα εξετασθούν άμεσα και με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης για τις ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία, που διοργάνωσαν, χτες το βράδυ, η πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), με την υποστήριξη της άτυπης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία, η οποία συστάθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του αλβανού πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ http://www.kathimerini.gr/762585/article/oikonomia/epixeirhseis/alvania-me-ellhnes-epixeirhmaties-synanth8hke-o-prw8ypoyrgos-enti-rama

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top