ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmjre rinore shqiptare me rastin e Krishtlindjeve 2013, ora 23.00. Salla ARION POLIXOROS Peristeri

foto1     Albanians.gr (Rinia Shqiptare në Greqi) fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat shqiptare ( dhe cdo person tjeter qe do te argetohet me muzike shqiptare) të festojmë sëbashku Krishtlindjet
2013!

Kur dhe ku do të organizohet mbëmja:

Mbrëmja do të organizohet të hënën më 24 Dhjetor në orën 23.00 tek Salla luksoze ” Arion Polixoros Peristeriou”! Një ambient fantastik me një pamje panoramike të qytetit, që do i japi një tjetër bukuri mbrëmjes sonë.

Ku ndodhemi:
Adresa: Salla ” Arion Polixoros Peristeriou” ndodhet në rrugën ETHNARXOU MAKARIOU 1 & KIFISOU, Peristeri Athinë
Salla ndodhet brenda parkut të kompleksit në katin e dytë! Janë të disponueshëm ashencorë.

Si të vini:
Për ato që dëshirojnë të vijnë me mjetet e transportit publik mund të përdorin Autobuzin, LINJA A13 , ose Trolej LINJA 12. Stacioni ku do ndaloni quhet “Gjefira”.

Një mënyrë tjetër është METRO, stacioni Agios Antonios, Nga stacioni salla është rreth 700m (në drejtimin e Athinës)
Për të gjithë të ftuarit që do vijnë me makinat e tyre mënyra më e shpejtë është të marrin rrugën nacionale Athinë-Lamia dhe sapo te dalin në kryqëzimin e Lenorman dhe të kalojnë urën do ndodhen fiks përballë Sallës ” Arion Polixoros Peristeriou”
Salla disponon parking. Parkingu është falas. Parkingu ndodhet nga ana e Kifisou dhe jo nga ana e rrugës Ethnarxou Makariou.

Çmimet:
Hyrja 10 euro me pije!
Pija e dytë 7 euro! Çmimi i shishes 90 euro (5 bileta + 40 euro)

Për rezervime dhe informacione kontaktoni në
6979489060 (up)

VINI RE MESHKUJT DUHET TË JENË TË SHOQΕRUAR

Ju sugjerojmë të rezervoni tavolinë
Jeni të mirëpritur

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top