Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Shqiptare për Krishtlindjet! Ju faleminderit për pjesmarrjen

Më 24 Dhejtor www.albanians.gr/Rinia Shqiptare në Greqi organizoi Mbrëmje Rinore Shqiptare me rastin e Krishtlindjeve! Dhe një herë ishte një mbrëmje fantastike ku mbi 450 të rinj dhe të reja, u argëtuan deri në orët e para të mëngjesit nën ritmet e muzikës shqiptare! Një mbrëmje vërtetë mbreslënëse, si ato që vetëm albanians.gr di të organizoj!

Stafi i albanians.gr do donte të falenderonte të gjithë pjesmarrësit në këtë mbrëmje Rinore. Ju falimnderit që dhe një herë zgjodhët mbrëmjet që organizon albanians.gr për argëtimin tuaj!

Ju urojmë gëzuar krishtlindjet dhe ju presim në mbrëmjen tonë të ardhëshme për festën e Vitit të Ri https://www.albanians.gr/events/6625-mbremje-rinore-me-rastin-e-vitit-te-ri-2013-naten-e-nderrimit-te-viteve-arion-polixoros-peristeri-athine.html

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top