Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Shqiptare në Palini by RINIA 4 Prill 2015 @ Sallat Mentis

RINIA Shqiptare në Greqi, ju fton të të gjithëve në një mbrëmje të veçantë…

Mbrëmje Shqiptare në Palini të Atikës…Një mbrëmje për të gjithë shqiptarët që jetojnë në pjesën Lindore të Atikës dhe skan pasur mundësinë të shijojnë eventet e RINISË që tashmë janë bërë pikë referimi dhe simbol i argëtiimit të shqiptarëve në Greqi.

Mbrëmja do të organizohet të SHTUNËN 4 PRILL 2015. Hapja do bëhet në orën 23.00

Vëndi ku do bëhet mbrëmja është

Sallat “MENTHS”

Adresa Rruga Ethnikis antistaseos 50 Palini 

Çmimet

HYRJA 10 euro me 1 pije!

Çmimi i Shishesh 75 euro ( 5 bileta+25 euro)

TELEFONA PËR INFO DHE REZERVIME  6979489060 DHE 6987419091

( PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)

Jeni të mirëpritur! 🙂

 

HARTA E LOKALIT:

 

 View Larger Map

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top