Shqip

Mbremje Shqiptare Me Rastin e Vitit Te Ri 2017 Te Shtunen 31/12 @ Athinaion Hall

MBREMJE SHQIPTARE ME RASTIN E VITIT TE RI 2017 TE SHTUNEN 31/12 TEK SALLA:

ATHINAION HALL

ADRESA: LEOFOROS AMFITHEAS 61 PALEO FALIRO 

(5 MINUTA LARG NGA RRUGA SIGROU)

  
  Po vjen fundi i një tjetër viti , me të mira dhe të këqija po lëmë mbas nesh 2016.  Festa më e madhe është dita kur bëhet ndërrimi i viteve. Harrojmë dëshpërimet e vitit të kaluar, mbajmë në kujtesë vetëm të mirat dhe shpresojmë Viti i Ri 2017 të jet një vit me mbarësi dhe shëndet.

Tashmë jemi bërë një komunitet dhe çastet më të rëndësishme i festojmë së bashku!

Ju ftojmë të festojmë së bashku, të argëtohemi, të njihemi, të urojmë njëri tjetërin për Vitin e Ri.

KU DHE KUR DO BËHET MBRËMJA

MBRËMJA DO TË BËHET:

TE SHTUNEN 31 DHJETOR 2016, ORA 00.30

(30 MINUTA MBAS NDËRRIMIT TË VITIT)

MBRËMJA DO ORGANIZOHET   TEK SALLA

» ATHINAION HALL»

ADRESA: LEOFOROS AMFITHEAS 61 PALEO FALIRO 

PARKING FALAS!!!

MBRËMJA ËSHTË ME DJ

ÇMIMET
HYRJA 10 EURO ME NJË PIJE!

SHISHJA 100 EURO! (5 BILETA+50 EURO)

REZERVIME DHE INFORMACIONE

6987419091 & 6979489060

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

Nese nuk dini si te vini mund te shikoni harten me poshte per te marre udhezimet e duhura!

HARTA:

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top