Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore Shqiptare. Natën e Pashkëve 19 Prill ora 00.30 Salla Orfeas Kalithea

Albanians.gr (Rinia Shqiptare në Greqi) me rastin e Pashkëve 2014 , organizon Mbrëmje Rinore Shqiptare.

====> DATA DHE ORA
Mbrëmja do të organizohet të Shtunën 19/04/2014 (Ditën e Pashkëve). Hapja do të bëhet në orën 00,30 (E shtunë për të djelë) Pra do të festojmë deri në orën 24:00 dhe një orë më vonë do të mblidhemi tek qëndra ORFEAS

Programi do të ketë muzikë shqiptare (popullore dhe moderne) dhe muzike të huaj.

====> VËNDI

Mbrëmja do të organizohet në Sallën “Orfeas” Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea. Salla ndodhet 50m nga stacioni i Trenit të Kalitheas .

Për të parë në hartë se ku ndodhet salla Klikoni këtu

====> ÇMIMET

Kriza do qejf siç kemi thënë, dhe për këtë hyrja është vetëm 10€ me 1 pije! Çmimi i pijes së dytë 5 euro!

Shishja e Votka ose Whsikey 90€ (5bileta+40euro),

====> REZERVIMET
Telefona per pronotim dhe informacione

6943757081 

 6979489060 (UP)

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

====> Vini re: Meshkujt duhen të jenë të shoqëruar.

Kur themi meshkujt duhen të jenë të shoqëruar nuk nënkuptohet detyrimisht çifte…
Jeni të mirëpritur 🙂

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top