ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore Shqiptare me rastin e Festave te Nëntorit

  Festat e  Nëntorit, janë ditët më të rëndësishme të popullit shqiptarë. Këto ditë duhen festuar dhe duhen mbajtur gjallë në kujtesln tonë
28 Nëntori i 1912-ës është dita e shpalljes së pavarësisë të shtetit Shqiptar, por edhe kulmi i përpjekjeve shumë vjeçare që kombi shqiptarë

 

të krijonte një shtet dhe të ishte i pavarur.
29 Nëntori i 1944-ës është dita e çlirimit nga pushtuesit fashistë dhe nazistë.

Ju ftojmë edhe juve të vini e të festojmë së-bashku, me muzikë dhe ambient shqiptar.
Një natë ku do  të argëtohemi nën tingujt e muzikës popullore shqiptare. Kujtojmë dhe nderojmë ata që luftuan për të qënë vendi jonë i lirë dhe i pavarur.
Festojmë kulturën shqiptare, me valle dhe muzikë.

Mbrëmja do të bëhet në datën 27 Nëntor (Ditën e Shtunë) , ora 22:30 tek salla TO AGRINO (ΤΟ ΑΓΡΙΝΟ). Adresa Falhrou 100 Koukaki (ΦΑΛΗΡΟΥ – ΚΟΥΚΑΚΙ) Athinë
Μënyra më e shpejtë për të ardhur : Leoforo Sygroy-Kalirohs-Sikelias-Falhroy. Mund të merrni metron deri tek stacioni Sigroy Fiks dhe të ecni 10 min në këmbë.

Hyrja 10 euro me pije (pije alkolike: Whiskey Votka , Birra , Verë)

Organizon: Albanians.gr  (https://www.albanians.gr) dhe Shoqata Studenti (http://www.studenti.gr)

 

Na gjeni ne facebook http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=102091779863122

Jeni te mirëpritur 🙂
Tel për kontaktim :6946155063, 6989564225
(Meshkujt duhet te jenë të shoqëruar)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top