ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore Shqiptare me muzikë tradicionale shqiptare. 13 Prill 2013 ora 23.00

 

Mbrëmje Rinore Shqiptare me

muzikë tradicionale shqiptare

 

Nëse ju pëlqen argëtimi dhe dëfrimi me muzikë tradicionale Shqiptare atëherë e shtuna 13 Prill 2013 ka vetëm një destinacion për ju: “Mbrëmje Rinore Shqiptare me muzikë tradicionale shqiptare”

Kjo mbrëmje do ti kushtohet vetëm muzikës shqiptare!

Muzikë nga Shqipëria e Veriut, e Mesme dhe e Jugut, valle tradicionale , treshe, pogonishte, katuishka, serenata korçare, naploni etj do të krijonë një ndjenjë sikur sjemi në Athinë por në Shqipëri.

Dhe të gjitha këto në një ambjent të ngohtë dhe të bukur siç është Salla “Orfeas” , në shërbimin që vetëm albanians.gr di të ofrojë, si dhe në atmosferën unike që vetëm rinia shqiptare në Greqi di të krijojë.

 

Çmimet:
Hyrja 10 euro me pije!
Pija e dytë 5 euro! Çmimi i shishes 80 euro (5 bileta + 30 euro)

 

KUR do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmje Rinore Shqiptare me muzikë tradicionale Shqiptare do të bëhet të Shtunën 13 Prill 2013 dhe hapja është në orën 23.00

 

KU do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmja do të organizohet tek salla ORFEAS, pranë stacionit të metrosë në Kalithea. Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea, 50m nga stacioni i trenit të Kalitheas.

Telefoni për rezervim tavoline dhe informacione 6979489060

 

Vini re: Për të rezervuar tavolinë nuk është e nevojshme të mbyllni tavolinë, por dhe vetëm me hyrjen .Ju sugjerojmë të bëni rezervime

 

VINI RE MESHKUJT DUHET TË JENË TË SHOQËRUAR

Jeni të mirëpritur

{youtube}lHwyshN7OW4{/youtube}

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top