ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore Shqiptare më 5 Tetor 2013 tek salla Orfeas Kalithea

Erdhi dimri rinia!! Ora për tu ngrohur me muzikën dhe vallet tradicionale shqiptare!

 

Jemi argëtuar sëbashku gjatë verës…edhe argetimi tashmë dë të vazhdojë edhe gjatë dimrit. Në një vënd që tashmë shumë nga ju e njihni rinia do të mbëidhet për tu argëtuar me këngë dhe vallet e atëdheut tonë, ato elemente kulturore që na japin mundësinë të afrohemi me njëri tjetërin të njihemi, të dëfrehemi dhe të harrojmë problemet e jetës së përditshme.

 

Muzikë nga Shqipëria e Veriut, e Mesme dhe e Jugut, valle tradicionale , treshe, pogonishte, katuishka, serenata korçare, naploni etj do të krijonë një ndjenjë sikur sjemi në Athinë por në Shqipëri.

Dhe të gjitha këto në një ambjent të ngohtë dhe të bukur siç është Salla “Orfeas” , në shërbimin që vetëm albanians.gr di të ofrojë, si dhe në atmosferën unike që vetëm rinia shqiptare në Greqi di të krijojë.

 

Çmimet:
Hyrja 10 euro me pije!
Pija e dytë 5 euro! Çmimi i shishes 80 euro (5 bileta + 30 euro)

 

KUR do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmje Rinore Shqiptare me muzikë tradicionale Shqiptare do të bëhet të Shtunën 5 ΤΕΤΟR 2013 dhe hapja është në orën 23.00

 

KU do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmja do të organizohet tek salla ORFEAS, pranë stacionit të metrosë në Kalithea. Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea, 50m nga stacioni i trenit të Kalitheas.

Telefoni për rezervim tavoline dhe informacione 6972565317

 

Vini re: Për të rezervuar tavolinë nuk është e nevojshme të mbyllni tavolinë, por dhe vetëm me hyrjen .Ju sugjerojmë të bëni rezervime

 

VINI RE MESHKUJT DUHET TË JENË TË SHOQËRUAR

 

{youtube}RdpZSfpjwjE{/youtube}


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top