ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore Shqiptare më 29 Shtator ora 23.00 Kalithea Athinë

 

Albanians.gr (Rinia Shqiptare në Greqi) ju fton në mbrëmjen rinore që orgnazion të Shtunën më 29 Shtator  2012 në orën 23.00

 

Albanians.gr (Rinia Shqiptare në Greqi) ju fton në mbrëmjen rinore që orgnazion të Shtunën më 29 Shtator  2012 në orën 23.00

 

Mbrëmjet Rinore Shqiptare, që janë bërë traditë për rininë shqiptare në Greqi, mbas pushimit 3 mujor verorë rikthehen për të mbledhur sërisht të gjithë të rejat dhe të rinjt shqiptarë në Athinë. Ejani të dëfrehemi deri në orët e para të mëngjesit nën ritmit e muzikës shqiptare, moderne dhe popullore, si dhe muzikës greke dhe asaj të huaj.  Në një ambient të mrekullueshëm , miqësorë , me  cilësinë që vetëm Albanians.gr di të ofrojë si dhe me çmime shumë të ulëta.

 

Hyrja është vetëm 10€ me pije! Shishja e Votka ose  Whsikey 80€ (5bileta+30euro), Shishja e Verës (4 bileta), pija e dytë vetëm 6 euro!

 

Mbrëmja do të organizohet në Sallën luksoze “Orfeas” Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea. Salla ndodhet 50m nga stacioni i Trenit të Kalitheas .

Udhëzime për të ardhur: Salla ndhodhet poshtë urës të stacionit të trenit të Kalitheas, paralelisht me shinat e trenit. Nese vini  nga rruga Thiseos/Sivitanidiou ,  sapo kalon semaforin përpara urës , nuk i  ngjithesh urës por bën djathtas tek një rrugë që është paralele me urën. Nëse vini nga ana e Shkollës Sivitanidio(Tayros) tek semafori i urës direkt majtas tek rruga paralele e urës.

 

Telefona per pronotim dhe informacione
6989564225, 6979489060 (UP)

 

Vini re: Meshkujt duhen të jenë të shoqëruar

 

Ju mirëpresim të gjithëve

{youtube}PfNAw-TkOXc{/youtube}

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top