ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore në Selanik me rastin e Shën Valentinit 14 Shkurt 2015@ Fix Live

Mbas mbrëmjes së parë në Selanik, erdhi ora të përsërisim atmosferën që krijuam radhën e kaluar me një tjetër mbrëmje!

Mbrëmjet Rinore Shqiptare të organizuara nga Albanians.gr, RINIA, janë bërë sinonim i argëtimit cilësorë të shqiptarve në Greqi

Argëtim deri në orët e para të mëngjesit me ritmet me të bukura të muzikës shqiptare , moderne dhe popullore, dhe jo vetëm. Një mbrëmjes shqiptare që do diskutohet në qytet…Një mbrëmje mbreslënëse që askush nuk duhet ta humbasi!!!!

KUR DHE KU DO BËHET MBRËMJA RINORE

===>TË SHTUNËN 14 Shkurt 2015 ORA 23.00
===>«FIX LIVE» NË SELANIK

Adresa: Rruga 26 Oktombriou 15 Selanik
(26ης Οκτωβρίου 15 Θεσσαλονίκη )

===>ÇMIMET
HYRJA 10 EURO ME NJË PIJE
SHISHJA VETËM 80 EURO NË 5 VETA!!!!

REZERVONI TANI TEK 6987419091 6979489060
VINI RE: PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)
JENI TË MIRËPRITUR 🙂

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top