Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje Rinore me rastin e Pashkëve më 4 Maj ora 00.30

 

Albanians.gr (Rinia Shqiptare në Greqi) me rastin e Pashkëve

më datë 4 Maj ora 00.30 (E shtunë për të dielë) organizon Mbrëmje Rinore Shqiptare me muzikë shqiptare , greke dhe të huaj.

 

Ejani të gjithë të dëfrehemi deri në mëngjes, në Mbrëmjet Rinore që tashmë janë kthyer në traditë. Programi do të ketë muzikë të zgjedhur shqiptare(popullore dhe moderne) greke si dhe muzike të huaj.

Mbrëmja do organizohet në një  ambjent të ngohtë dhe të bukur siç është Salla “Orfeas” , në shërbimin që vetëm albanians.gr di të ofrojë, si dhe në atmosferën unike që vetëm rinia shqiptare në Greqi di të krijojë.

 

Çmimet

Hyrja 10€ me pije!

Shishja e Votka ose  Whsikey 90€ (5bileta+40euro), Shishja e Verës (4 bileta), pija e dytë vetëm 5 euro!

Vini re: Për të rezervuar tavolinë nuk është e nevojshme të mbyllni tavolinë, por dhe vetëm me hyrjen .Ju sugjerojmë të bëni rezervime

 

Kur do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmje Rinore Shqiptare me rastin e pashkëve do të bëhet të Shtunën 4 Maj 2013 (Ditën e Pashkëve)dhe hapja është në orën 00.30. E shtunë për të dielë

 

KU do të bëhet mbrëmja:

Mbrëmja do të organizohet tek salla ORFEAS, pranë stacionit të metrosë në Kalithea. Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea, 50m nga stacioni i trenit të Kalitheas.

Udhëzime për të ardhur: Salla ndhodhet poshtë urës të stacionit të trenit të Kalitheas, paralelisht me shinat e trenit. Nese vini  nga rruga Thiseos/Sivitanidiou ,  sapo kalon semaforin përpara urës , nuk i  ngjithesh urës por bën djathtas tek një rrugë që është paralele me urën. Nëse vini nga ana e Shkollës Sivitanidio(Tavros) tek semafori i urës direkt majtas tek rruga paralele e urës.

Për të parë hartën se ku ndodhet Salla Orfeas klikoni këtu

 

 

Telefona per pronotim dhe informacione
6989564225, 6979489060 (UP)

 

 

Vini re: Për të rezervuar tavolinë nuk është e nevojshme të mbyllni tavolinë, por dhe vetëm me hyrjen .Ju sugjerojmë të bëni rezervime

 

VINI RE MESHKUJT DUHET TË JENË TË SHOQËRUAR

 

Jeni të mirëpritur

 

Gëzuar Pashkët

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top