Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje për Festën e Gruas 8 Mars 2014 ora 23.00 Salla Orfeas Kalithea

8MARSI2  Albanians.gr, Rinia Shqiptare në Greqi, fton të Shtunën me datë 8 Mars 2014 të gjithë nënat, gratë, vajzat shqiptare në Greqi për të festuar Festën e Gruas, ose siç e themi ne në Shqipërisë Festën e Nënës.
Argëtim deri në orët e para të mëngjesit muzikë shqiptare, e huaj dhe greke.

Mbrëmja do organizohet të Shtunën 8 Mars 2014 ora 23.00

Çmimet
Hyrja 10 euro me pije
Hyrja për femrat FREE
Çmimi i pijes 8 euro
Çmimi i shishes 80 euro (deri në 5 bileta + 30 euro)

Ku do organizohet Mbrëmja?
Mbas një mungese disa mujore rikthehemi në një nga sallat tona të preferuara.

Mbrëmja do të organizohet tek Sallën luksoze “Orfeas”

Adresa Rruga Patriarxu Grigoriu 69 Kalithea. Salla ndodhet 50m nga stacioni i Trenit të Kalitheas .
Udhëzime për të ardhur: Salla ndhodhet poshtë urës të stacionit të trenit të Kalitheas, paralelisht me shinat e trenit. Nese vini  nga rruga Thiseos/Sivitanidiou ,  sapo kalon semaforin përpara urës , nuk i  ngjithesh urës por bën djathtas tek një rrugë që është paralele me urën. Nëse vini nga ana e Shkollës Sivitanidio(Tayros) tek semafori i urës direkt majtas tek rruga paralele e urës.
Për të parë hartën shypni këtu

Telefona per pronotim dhe informacione
6979489060 (UP)

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

 
Vini re: Meshkujt duhen të jenë të shoqëruar.

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar,  lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj

Ju mirëpresim të gjithëve 🙂

EVENTI NË FACEBOOK   https://www.facebook.com/events/1398106030455291/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top