ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mbrëmje shqiptare ”Dita e Gruas” të Shtunën më 7 Mars @ Orfeas Kalithea

7-8 Marsi konsiderohen si ditë të shenjta në kulturën shqiptare, ndaj dhe ne ju ftojmë ti festojmë sëbashku këto dy festa.

Muzika do të jetë kryesisht shqiptare, me elemente popullore dhe moderne.

Fillojmë më orën 23:00 dhe mbarojmë…atëherë kur të lodhemi së kërcyeri 🙂

 

Mbrëmja do të bëhet tek  salla Orfeas në Kalithea (50 metra nga stacioni i trenit të Kalitheas)   Adresa Rruga Patriarxu Grigoriu 69 në Kalithea. Salla Orfeas ndodhet shumë pranë (30m) stacionit të trenit të Kalitheas.

 

HYRJA PËR FEMRAT FALAS.

Hyrja për meshkujt 10 euro me një pije

Shishja 80 euro në 5 veta

Pija 8 euro

 

 

Telefona për info dhe rezervime tek   6979489060  dhe 6987419091    ( PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)

Jeni të mirëpritur:)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top