Shqip

Mbledhje ndihmash për shqiptarët e prekur nga përmbytjet në Mandra të Attikës

Në tragjendinë e ndodhur nga përmbytjet në Mandra të Attikisë janë prekur edhe qindra familje shqipëtare të cilët kanë humbur çdo gjë që kishin. Dëmi që kanë pësuar është i jashtëzakonshëm. Situata në të cilën ndodhen është jashtëzakonisht e vështirë.  Eshtë detyra jonë si bashkëatdhetarë të tyre ti ndihmojmë në këto momente shumë të vështira. Është detyra jonë ti ndodhemi pranë. Me çtë kemi mundësi. Duhet të aktivizohemi të gjithë , duhet të ndihmojmë të gjithë.

Ndihmoni me çka keni mundësi, veshmbathje, ushqime, por edhe paisje elektro – shtëpiake, mobilje të përdorura etj. OFRONI NDIHMËN TUAJ.

Grumbullimi i i ndihmave do të bëhet pranë zyrës së Top – lines Adresa Psaron 4 Platia Karaiskaki Athinë.

(Shënim nuk do pranohen shuma parashë por VETËM ndihma matriale) 

Për informacion komunikoni në tel  698 86 96 898 6972012372, 6981888407 dhe 6946000384.

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close