Shqip

Mbas Greqisë dhe Belgjika njeh patentat shqiptare

Lajm i mirë për të gjithë drejtuesit e automjeteve. Autoritetet belge kanë konfirmuar zyrtarisht njohjen e lejeve të drejtimit të lëshuara nga autoritetet shqiptare.

Praktikisht, nëse një shtetas shqiptar shkon në Belgjikë për më pak se tre muaj, ai mund të përdorë lejen shqiptare të drejtimit të automjetit.

Për shtetasit shqiptarë me qëndrim më të gjatë, duhet të paraqiten në komunën belge ku janë regjistruar për t’u pajisur me leje belge për drejtim automjeti, bazuar në lejen e tyre shqiptare të drejtimit të automjetit.

Para një muaji dhe Greqia njohu patentat shqiptare, një kërkesë kjo e hershme e komunitetit shqiptarë në Greqi

Lexoni lajmin këtu https://albanians.gr/greqia-njeh-patentat-shqiptare-firmoset-marreveshja-foto.html

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top